Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
leonardzufp

– Guuuuud…… Skrek Hon Och Började Vrida Sig Som En Mask Under Mig.


Vi träffades alla tre nästan dagligen under deras semester och hade det mycket trevligt, ofta med anspelningar på sex och att jag numera var ungkarl.

Det jag nu vill berätta handlar om just detta med rätt klädsel.
Det var väldigt pinsamt, men hon var schysst och sa att jag absolut inte behövde be om ursäkt och att jag inte alls behövde stänga in mig på toan om jag inte ville det. Hon satte sig i en korgfåtölj hon hade vid sin byrå, med byxorna nere vid fötterna och särade på benen. Dåså, sa jag, då får man väl vikariera.
Jag var mycket hemma hos mina grannar, Eva och Gunnar denna sommaren. Jag sa att jag tyckte det smakade bra.Eva, som är i min ålder, 40 – årsåldern, har mörkbrunt, lite rödaktigt axellångt hår. Nå, vad tycker du, undrade hon. Det här gick inte så länge, jag klippte samma fläck fram och tillbaka bara för att få titta på denna underbara kvinna så mycket som möjligt. När Gunnar började jobba i slutet på juli blev det mer att vi träffades på helgerna.

Moster Ann del 2

Nu var det inte långt kvar. Jag kände hur kuken blodfylldes och den första satsen sprutades ut. Hon lade sin högra hand på min skinka och smekte den varsamt. Lägg din hårda kuk här. –Åh Gud, va skönt. Hennes händer smekte min rygg och ner mot min rumpa. – Guuuuud…… skrek hon och började vrida sig som en mask under mig. –Lilla vännen, sade hon sedan och kände med handen på mina plaskblöta kalsonger.


Ligger du och sover?Vad gör du här?"
"Ah gamla minnen, minns du när vi spelade spökboll i åttan?
Kalsongerna drog jag av och hans kuk hoppade fram och stod i givakt.
Sneglade då och då över till sittområdet och lite senare på kvällen såg jag hur Kevin satt med Alice och några andra kompisar i en av sofforna.
Tydligen var det något som föll honom i smaken och snart sög han in så mycket han kunde i munnen och drog den ut och in i munnen."
"ja gärna om du har"

Precis då öppnades dörren till cafét och in kom Kevin och hans flickvän.
Jag hade jobbat lite extra som DJ så jag anmälde mig frivillig att ta hand om och styra upp diskot.
Han hade tagit med sig två killar från lagret.
När jag lade mig när i sängen och han kröp ner till mitt skrev såg jag hur han tittade med stora ögon på min bula.

Den otrogna hustrun Del 4

Nu smeker han ena handen innanför trosan och ner mellan hennes ben. Hon arbetar snabbt och effektivt. Roger faller ihop och njuter då hon slickar honom ren.

Hans hand söker sig upp mellan hennes ben. Mona känner en ångest när hon hör hans kärleksförklaring.
- För tio minuter sedan, viskar Mona tillbaka, men det behöver inte Agneta veta, eller hur?

- Då har du inte hört mycket, säger Agneta. Nu är hon alldeles för kåt.
Agneta tar honom i händerna och backar mot bänken. Kyssen avbryts plötsligt. Dom krånglar ibland. Du är ju rena maskinen. Mona sväljer allt som kommer.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl