Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
leonardzufp

När Hon Fann Den Risste Jag Till I Hela Kroppen Och Tänkte Vart Det Här Skulle Bära.

Ja ja så många år är det inte, att jag skulle kunna vara hennes farsa eller så men ändå. När hon fann den risste jag till i hela kroppen och tänkte vart det här skulle bära. Jag har låst dörren och tagit in nyckeln så ingen kan störa oss sa hon där i mörkret. Efter några härliga minuter kände jag de välbekanta ryckningarna i kuken och satsen var på väg. Jo sa hon för hon var så blyg, kan vi inte sitta i mörkret? Sedan trodde jag hon skulle komma in igen men jag hörde bara hur ytterdörren öpnnades och hon försvann.Jag fortsatte att slicka henne ända till hon pressade samman benen och jag reste mig upp. Jag hade tur för jag kom rätt på hennes vänstra bröstvårta och sög in den i min mun och spelade över vårtan med min tunga. Då gör det inget om jag tänder då sa jag. Jag letade reda på flasköppnaren och gav en nyöppnad öl till henne. Med min vänstra hand masserade jag det andra bröstet samtidigt sög och slickade. Fortsatte sedan ner till hennes väntade fitta som nu var våt och hal. Jag slickade sedan mig försiktigt och retande längre upp mellan hennes ben, till jag kände henns fittbuske mot min näsa.
Var det skönt frågade hon, ja vad tror du sa jag och flinade.

Stor men ändå liten. del 1
Det som var märkvärdigt med Lisette var hennes storlek.
Hon tystnade och tittade på när jag drog av trosorna. Jag kände hur hon” kysste” mig med sin fitta rakt över mun.Långfingret gled in och ut, tummen på klittan och allt var halt, blött och hon luktade FITTA.
Jag gjorde som hon sa och plötsligt, Annette slog ihop sina tjocka lår runt min underarm så jag satt fast som i ett skruvstäd.Först tyst, sen allt högre, i ett stönande som ökade mer och mer:
-såja, mjukare, hårdare.


Vad fina ni är..sa Erik !
Petra stod nu brevid mig där jag satt..hon var blank i ögonen..hon tittade på dom två..vi tittade på dom två.
Erik tände några ljus på bordet.
Alla fyra bara rasar ihop..puuhh.
Petra är brunett 38 år och 1.74 cm med simmarkropp,,du bör ha ett vitt linne och solbruna strumpbyxor.

Kuken pumpade i henne..vi kysstes..hennes fitta kramade..åhh så sagolik hon var..mina händer smekte och slet i hennes strumpklädda ben..jag tittade åt sidan..Eriks jättekuk for in och ut ur min lilla Marie.
Petra sög mig sakta och djupt och ömsom spelade hon med tungan runt mitt ollon..mötte min blick..filmade hennes kuksugning..filmade Erik som fingerpullade Marie under nylonet...hon stönade..jag stönade.

Petra pressade mig uppåt.

Sagt och gjort så försvann dom in i sovrummet och jag hämtade videokameran.

Så,,,efter en middag med oss fyra en helg tog jag modet till mig och föreslog återigen detta.

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till..blev så sanslöst kåt av denna akt..min Marie i svarta strumpbyxor tillsamans med Erik med jättekuken.hojtade jag tillbaka !
-Är det sant,,ho ho,,det är så grymt ju,,blir kåt Christer,,blir kåt nu.
Japp,,svarade jag kort,,lets do it babies.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl