Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
leonardzufp

Ändå Var Dom Så Pass Stora Att Jag Nätt Och Jämnt Kunde Greppa Dom Med Varsin Hand.

Kort därefter tömde jag mig djupt inuti henne med ett vrål.
Fortsätt slicka mig bad hon, och först då slog det mig att jag hade nu hennes fitta ända upp i ansiktet.
Det är bara för att jag är så blyg och inte vågat närma mig dig svarade jag. Jag kommer snart sa de hon.
Efter en liten stund släppte hon mig kuk och reste på sig. Nu skulle min kuk få smaka på hennes våta fitta. Ändå var dom så pass stora att jag nätt och jämnt kunde greppa dom med varsin hand.

Min granne del 2

Britt-Marie ser det och tar sedan av mig min boxer shorts medan jag tar av mig min t-shirt. Mina lår började spänna sig och min kuk började rucka och dras med okontrollerade spänningar, det går inte att göra motstånd eller hålla igen längre. Hon började känna hur min kuk började hårdna, jag lutade mig bakåt och särade lite på mina ben.Hon runkade av mig med långsamma drag, upp och ner och ibland med vridning på handrörelserna. Hon hade ingen bh på sig så man kunde se bröstvårtorna trycka mot linnet. Där stannade hon och tittade på mig. Det hon inte hinner med rinner ut över hennes hand och längs mitt kukskaft som nu glänser av både hennes saliv och mina spermier.

Vi satt och pratade en stund, lite då och då så hamnade min blick mot hennes byst.
- Du vill ha kaffet svart antar jag.

Efter en stunds smekande och slickande på min kuk så slöt hon om mitt ollon med hennes mjuka läppar.
- Jag måste låna din duscha sa jag till henne.Hon fortsatte att suga av mig hårt medans hon runkade av mig.

Jag har kommit hem till dig.... står och tar av mig mina ytterkläder i din hall...och du står bredvid...och kysser mig djupt och innerligt....jag säger att jag är glad att träffa dig äntligen... .. du tar min hand och leder mig in till din soffa... ... vi sätter oss ner.... tittar på varandra...och kysser.... du smeker mig... utanpå skjortan över mina bröst... jag sitter still och njuter av dina händer.... jag är lite blyg... tittar inte upp.... du börjar knäppa upp knapparna en efter en du tar ett finger under min haka och lyfter upp tittar mig i ögonen och kysser jag besvara din kyss och kryper närmare dig smeker dig över ryggen du smeker mina bröst nu utanpå BHn jag knäpper upp din skjorta..... jag drar upp din tröja ur byxorna så att jag kommer åt att smeka dig ååååå du är så varm och skön vi kysser varandra.... och du börja kyssa mig på halsen.... du nafsar lite och jag stönar till jag drar med mina händer under din tröja på din rygg låter mina naglar dras försiktigt jag märker att du ryser..... och njuter...du stönar..... jag drar av dig skjortan och du tar av min jag sitter i min BH... nu blev jag blyg igen.... du skrattar lätt åt mig jag drar av dig t-shirten och du frågar om du får knäppa upp min BH jag svara ja... du tar av mig BHn och smeker mina bröst något fascinerat..... mmmmm du kysser och smeker....och det är skönt jag lutar mig lite bakåt .. njuter av det du gör mig du smeker mig på magen .. ner mot byxlinningen knäpper upp mina byxor jag andas till....ååååå du reser på dig från soffan..... och drar av dig dina byxor..... jag ser att det putar i dina kalsonger... jag ler .... njuter av det jag ser du drar av mina byxor... och jag ligger i din soffa i bara trosor... nej jag har inga strumpor på mig, du tittar på mig.... och sätter dig mellan mina ben.... och smeker min kropp du kysser mig överallt och jag bara tar emot det du ger mig jag sträcker upp mina armar mot dig och du lägger dig på mig vi kysser varandra.... och du kysser min hals... mina bröst… du suger på mina vårtor och jag smeker dig över håret och axlarna jag kvider av kåthet nu du fortsätter att kyssa min kropp neråt stannar vid trosskanten smeker med handen utanpå du känner att det är fuktigt du drar försiktigt av mig trosorna och bara tittar .. njuter av det du ser fuktigt och svullet ....du drar med fingret längst skåran.... jag ser hur du njuter.... jag viskar till dig.... ta av dig dina kalsonger du reser på dig och drar av dina kalsonger åååå härligt jag ser hur kåt du är...hur hård du där.... du böjer dig ner över mitt sköte....och provsmakar aaahhh....vad skönt..... du pussar..... och smeker lite försiktigt kollar min reaktion och du ser att jag tycker om det du gör du särar lite försiktigt för att hitta min lilla knopp.... och du masserar den med två fingrar.... suger lite på den...... slickar...... du slickar och nafsar på mig....och jag njuter av dig.... det du gör med mig du smeker med handen över hela… och känner hela mitt sköte i din hand du tar ett finger och trycker in…. juckar försiktigt... jag njuter .. höjer upp mig mot dig… vill att du ska smaka… men du sitter och tittar på mig… ser mig njuta…. hör hur jag kvider och stönar du tar tummen på knoppen och masserar samtidigt som fingret är kvar…. du böjer dig fram och kysser mig på magen…. och kysser dig nedåt igen du tar bort tummen och slickar och låter tungan arbeta på knoppen…. jag andas stötvis och tungt…det är så skönt... du tar bort din mun från mitt sköte jag gnäller till lite besviket du börjar kyssa mina lår och runt …. du ler mot mig och säger att du vill dra ut på det... du ställer dig på knä och börjar leka med din lem du är hård och fin du smeker dig själv när jag tittar på det är skönt att se du blir hårdare när du gör det... du blir kåtare av att jag tittar på dig min hand letar sig ned och jag börjar smeka mig själv… så skönt… vi tittar på varandra och njuter av varandras njutning... jag är nära nu… men jag vill ha dig…. jag stönar till…. och du slutar att smeka dig själv du frågar mig om jag är nära… jag kan bara nicka du lägger dig mellan mina ben och slickar mig till en underbar orgasm min kropp skälver och domnar bort... och jag skriker ut min befrielse…. du kryper upp mot mig och för in din lem i mig du ligger still och känner efterverkningarna av min orgasm pulsera i mig den kramar om din lem du ler och njuter du börjar sakta att älska med mig långa mjuka långsamma tag ut och in…. jag möter dig i stötarna och vi älskar med varandra mjukt och innerligt tempot ökar ... och älskogen blir intensivare du stöter hårdare och jag biter dig lätt i axeln du stönar till och viskar att du kommer jag säger ja min älskling kom.. kom min älskling ...kom i mig... du stöter till några gånger till och du sjunker ihop över mig... du kysser och smeker mig mumlar i mitt öra.. ord som jag inte kan höra eller förstår… vi ligger tätt tillsammans … känner närhet och värme... du tittar ner mot mig och säger tack kära du… tack för att du kom till mig...

Kul i ån!


Jag hade vatten till midjan, men Malin hade ända upp till brösten.
- Jag vill göra det igen!

Hon höll hårt runt min rygg och verkade inte speciellt intresserad av att släppa mig.
Hon kom åkandes i ganska hög fart.
- HJÄLP!
Vi for ner en lång bit, tills jag lyckades greppa tag i en sten och drog oss upp på lugnt vatten.


Jag klängde igenom björkriset och kom så småning om fram till ån.
Malin fastnade nästan på en gång, hon reste sig upp för att försöka dra loss den, då hon snubblade och ramlade rakt i!
Hon stönade, vilket jag knappt hörde, för det svallande vattnet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl