Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
leonardzufp

Öppnade Dörren På Helglänt Och Såg Något Väldigt Överraskande, Rakt Framför Mig I Hörnet Mitt Emot Dörröppningen Blickade Melanie Mot Mig.”Oroa dig inte för henne, jag är en gentleman. Vakter, för in honom!”

”Du har fortfarande mycket kvar att lära, men du kan nog för att få arbeta självständigt.”Efter vad jag varit med om under dagen hade jag föreställt mig att Maries fest skulle vara en sadistorgie, där olycksaliga slavar fick sina skinkor randade och sina stjärthål penetrerade medan de hölls på plats av bojor.

”Då tycker jag de ska få komma.

”Jag tror det blev dött lopp.”

Andrea vände på huvudet och protesterade.Men, givetvis kändes min kuk återigen värkande hård. Istället bevittnade jag nu oräkneliga fria människor som gav sig hän åt sin kåthet och åt varandra.

Jag trodde att det aldrig skulle ta slut, men till sist stack Monica in sin dildo hela vägen i mig och lät den stanna där. Han såg ut som om han ville sjunka genom jorden. Hennes ringbeklädda hand tog ett allt omildare grepp om mitt hår, och tryckte mig så hårt mot hennes våta kön att jag hade svårt att andas. Hon var naken, så när som på ett pärlhalsband och flera andra dyrbara smycken runt handleder och på fingrar.Jag kunde inte se min egen kuk, men det kändes som om jag sprutat mer och längre än någonsin.

Bästa dagen i mitt liv

Det var den bästa dagen i mitt liv.Jag lagade mat och v tittade på ytterliga 2 filmer och gjorde det mint 3 gånger till den kvällen. Han trädde långsamt på den och kysste mig sedan igen.
-” Jag vet det är säkert inget,, vet du vad jag köpte igår?”
-” Är på väg ses snart puss.”Jag vaknade upp med ett leende hade haft en fantastisk dröm om Patrik… Min Patrik. Jag fnissade till och Sonja busvisslade högt.

Hon började på nytt att runka den, men efter bara några drag så gled hon ned och tog den i munnen!! Jag ville nog hellre bara lägga mig ned och sova så jag tackade ja till hennes erbjudande.Mitt finger gled in i henne utan problem och hon stönande till! Kanske spriten flödade lite väl mycket, eller så var det kanske bara jag som fick i mig någon snaps för mycket.

Där låg jag nu på soffan, men kunde inte somna! Vi satt där och drack vårat kaffe och skojade lite med varandra, vi gav varandra små pikar hela tiden... anspelningar på sex."Jag tror att de sista gick vid 1-tiden. Då jag inte svarade fortsatte hon "I annat fall går jag och lägger mig också, så syns vi i morgon bitti" och så gick hon ut ur rummet. Hon svalde så gott hon kunde och då jag inte hade mer att spruta släppe hon taget om kuken med sina hungriga läppar.

Villiga gäster del 2


Som vanligt hade han ett kraftigt morgonstånd och han kunde inte låta bli att släppa ut kuken och smårunka lite.Han tänkte på Sonja och det som hänt kvällen innan, han tänkte på sin underbara fru, och så förstås Tina!
Han drog på sig ett par shorts och gick ut i köket för att bara njuta av lugnet och tystnaden.sa han tyst.
Plötsligt hörde han något bakom sig.
-”Aahhh…Underbart, Tina!”
-”Mmmm….Nu räcker det nog….Måste spara mig lite…!”
-”Mmm…Det gör jag nog…” sa Tina och log.Hon smakade underbart!Hans händer smekte över den mjuka kroppen och Tina flämtade tungt.
-”Här är det” sa Erik och visade Tina in i det stora badrummet.Hon öppnade munnen så mycket hon kunde och Erik hade bara att låta kuken glida in.stönade han.
Erik svarade inte utan tryckte henne tätt intill sig. skrek hon och kastade med kroppen ovanpå Erik.Fittan verkade leva sitt eget liv och de hårda sammandragningarna utlöste även Erik´s orgasm.
Hon smet förbi honom genom dörröppningen och han kände hennes hårda bröst mot ena armen.Mellan de slanka låren kunde Erik ana hennes ännu bara lätt fjuniga blygläppar.
-”Nu är det din tur att hjälpa mig….!”

Det trevliga med att köpa ut 7En blick mot Melanies egna lilla plats i hörnet från Sanna gick Melanie att glida bort från min kuk och på en eller två röda sekunder satt Melanie åter på knä i hörnet. Jag mötte henne i en kyss och våra tungor slingrade sig runt varandra. Öppnade dörren på helglänt och såg något väldigt överraskande, rakt framför mig i hörnet mitt emot dörröppningen blickade Melanie mot mig.

- Nå Melanie vad kommer ditt straff att bli?Så fort jag släppte den sökte sig hennes ögon åter till min kuk som gick ut och in ur röven. Melanies röd piskade röv lyste framför mig och varje gång jag körde min kuk hårt i botten skrek Melanie. Jag kommer snart. Hon tog ut den för ett ögonblick ur munnen, svalde sperman och tog in lite luft innan hon sög det sista ur min kuk

Sanna dök upp på min sida och började stryka sin mamma över håret.

Där stannade hon ett litet tag med nedslagen blick men tittade upp och fortsatte.

Hon såg lite tveksam ut men nickade till svar.

- Nej du får inte sluta nu.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl